WONEN COMBINEREN MET WANDELEN, SPORTEN, VAREN EN SPELEN IN DE NATUUR

Wil je wonen in de stad én genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk Goese Diep jouw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

Wonen aan het water

De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk Goese Diep woon je op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

Dynamische omgeving

Naast Goese Diep ligt de Hollandsche Hoeve, een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water.

Goese Diep ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaar je direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit je op één van de strandjes bij de Oosterschelde.

Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

Een nieuwbouwwijk met karakter

De omgeving en de historie bepalen het karakter van de nieuwste wijk van Goes. Al eeuwen is het kanaal de toegangsweg naar Goes via het water.

De omgeving van Goese Diep staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Naast deze nijverheid is er ruimte voor ruige natuur zoals bos, begroeide dijken met basaltblokken en akkers vol gewassen en veldbloemen. Zo vormen het buitenleven en de industriële uitstraling het karakter van Goese Diep.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over Goese Diep.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.