WONEN COMBINEREN MET WANDELEN, SPORTEN, VAREN EN SPELEN IN DE NATUUR

Wil je wonen in de stad én genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk Goese Diep jouw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

IK VOEL ME GOES

Naast Goese Diep is de Hollandsche Hoeve een geweldig recreatiegebied met speeltuin en kinderboerderij. Verder loop je zo naar het moderne sportcomplex Omnium en sportpark Het Schenge vind je aan de overzijde van het water. Via de sluizen van Goese Sas vaar je straks direct naar één van de mooiste  watersportgebieden van Nederland: Nationaal Park Oosterschelde. Daarbij zit je met nog geen half uur fietsen op één van de strandjes bij de Oosterschelde. Allemaal energie. Nieuwe energie! Spring, duik, vaar, wandel, fiets, vis, ontdek en geniet. Voel je Goes!

GOES HEEFT HET ALLEMAAL

Wil je wonen in de stad én genieten van de vrijheid die de natuur biedt?
Dan is Goese Diep perfect voor jou! De nieuwe wijk wordt omarmd door water en ligt op 5 minuten fietsafstand van de Goese binnenstad. Goese Diep ligt aan het kanaal. Al eeuwen is dit kanaal de watertoegangsweg naar Goes. De omgeving staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Dat industriële, maritieme karakter bepaalt samen met de groene omgeving het karakter van Goese Diep.

ZOEK OOK DE RUST OP

En wil je de rust opzoeken, ook dan zit je goed in het Zeeuwse Goes. Op een mooie dag ga je lekker naar de haven, de duikplaats ‘Goese Sas’, het Veerse meer of het Goese Meer. Wat een genot om dit gevarieerde natuurschoon letterlijk voor de deur te hebben. En dan te bedenken dat in Zeeland de zon gemiddeld net wat vaker schijnt dan in de rest van het land.

EEN PLEK DIE ALLES BIEDT

Het winkelaanbod is heel gevarieerd. Naast de landelijk bekende ketens zijn
er ook speciaalzaken en boetiekjes van lokale ondernemers. De markt die twee keer in de week gehouden wordt, wordt altijd druk bezocht. Langs de vesten, in de haven en op de Grote Markt nodigen de terrasjes uit om tot laat in de avond buiten te zitten.

 

Brochure aanvragen Kadewoningen
Heb je interesse in een woning? Neem dan contact op met Stad & Zeeland Makelaars via info@stadenzeeland.nl of telefoonnummer 0113 – 21 11 47
Wil je direct de brochure digitaal ontvangen? Meld je dan hieronder aan.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.