Start verkoop Loefzijde | 12 twee-onder-een kapwoningen

Stad & Zeeland NVM makelaars in samenwerking met projectontwikkelaar Heijmans organiseert binnenkort de aftrap van alweer een nieuwe fase in het unieke nieuwbouwproject  Goese Diep. Deze fase, 'Loefzijde' genaamd, bestaat uit 12 royale tweekappers met zonnige achtertuinen op het zuidwesten.

Datum: maandag 19 december a.s.

Tijd: van 18:00 tot 20:00 uur.

Locatie: Dam 13, Goes 

 

 

Start Verkoop is hét startsein waarop de woningen in verkoop gaan. Tijdens de start verkoop ontvangt u de verkoopinformatie aangaande het project. Bij de verkoopinformatie ontvangt u ook een inschrijfformulier voor het project. Op dit formulier kunt u uw interesse aangeven voor één of meerdere bouwnummers. Tijdens de Start Verkoop kunnen we u de ontwerpen laten zien en is er ook de gelegenheid om vragen stellen aan de ontwikkelaar en makelaars. Bent u op deze dag verhinderd? Dan bent u uiteraard ook op andere dagen welkom bij ons om informatie op te halen. Het inschrijfformulier dient uiterlijk 4 januari 2017 vóór 10.00 uur bij ons ingeleverd te zijn.

Om er zeker van te zijn dat we al uw vragen kunnen beantwoorden kunt u zich eenvoudig aanmelden via deze link maar gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook! In de eerste fase komen 34 stadswoningen. Hiervan zijn er nog diverse beschikbaar met een aantrekkelijke vanaf-prijs van € 215.000,-- V.O.N. Meer informatie over deze comfortabele gezinswoningen is uiteraard ook te verkrijgen tijdens de start verkoop van de tweekappers. Ook hiervoor bent u van harte welkom!

Tevens kunt u deze avond een quickscan laten maken van de financiële mogelijkheden door Life & Leisure Finance. 

Kunt u niet wachten? Geef zelf direct de woning van uw voorkeur aan via het reserveringssysteem. Mailen of bellen mag ook: info@stadenzeeland.nl of tel. 0113-21 11 47.

Graag tot ziens op de Start Verkoop!

 

Meer weten over Goese Diep? Meld je aan en ontvang vrijblijvend informatie en updates

Ontwikkelaar

Heijmans

Makelaar

Stad & Zeeland

Financiering

Rabobank