Over Goes

Goes is een vriendelijke, middelgrote stad in Zeeland, met een geschiedenis die terugvoert tot 1405. De vele historische plekken, zoals de gezellige Stadshaven of de Grote Markt, herinneren aan gouden tijden. Ondertussen is Goes een zeer eigentijdse stad. Nog geen dertigduizend inwoners - van jong tot oud - hebben alles tot hun beschikking op gebied van wonen, werken, winkelen en uitgaan. En door een vlotte verbinding via de (snel)weg of met het openbaar vervoer is de rest van Nederland (en België) altijd dichtbij. Op zonnige dagen heb je hier het gevoel dat je vakantie viert in je eigen woonplaats.

Goes vervult een centrumfunctie voor Zuid- en Noord-Beveland waardoor het een groot aanbod aan voorzieningen heeft. Zoals een bioscoop, theaters, musea, muziekschool, bibliotheek, vele sportverenigingen, ziekenhuis en een variëteit aan winkels in de binnenstad. Er is bovendien een breed aanbod van scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. 

De gemeente Goes heeft 37.211 inwoners en bestaat naast de stad Goes uit de dorpen en kernen 's-Heer Arendskerke, Eindewege, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Oud-Sabbinge, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk.

Meer weten over Goese Diep? Meld je aan en ontvang vrijblijvend informatie en updates

Over Goes

Ontwikkelaar

Heijmans

Makelaar

Stad & Zeeland

Financiering

Rabobank